Avslutning på utbildningen

Gyllerboda

Jaha, då är det avslutning på hundinstruktörskursen och det är meningen att jag snart ska kunna titulera mig certifierad hundinstruktör. Det har sannerligen varit en annorlunda och spännande utbildning. Fullt av ifrågasättande av egna beteendemönster och inrutade vanor. Den sista fjärdedelen är kvar och snart är det klart och jösses vad jag kommer att sakna detta kursande.

Författare: Susann Gunnarsson Åström

Inte så mycket att säga. En hyfsat normalbegåvad kvinna i mina bästa år. Lite rund och trind och go för den som vill kramas. Lite för snäll för mitt eget bästa ibland. Har dock en gnutta humör kvar i bagaget om du är dum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: