Den andra ekern i hjulet

Avsikt, beslut och tanke

Den andra ekern i hjulet handlar om att det vi gör i livet får konsekvenser. Och att vi har all makt i världen att välja våra handlingar, välja hur vi agerar och hur vi möter vår omvärld och våra medmänniskor. Vi tränar på att så för att skörda det vi vill ha av tillvaron. Det handlar om tron på att vi själva har kraften att välja det snälla och goda i livet och välja bort det som skadar. Det handlar om att vi har kraften att styra våra känslor och träna på att alltid välja att odla medkänsla och omtanke.

Att alltid gödsla, förädla och förkovra vår kapacitet att alltid vända sig mot det goda och det ljusa.

Det handlar om att ha rätt avsikt, rätt sinnelag, rätt tankar och ta rätt beslut. Med rätt menas att vända sig mot det som får medkänska och kärlek att växa. Att vara snäll, helt enkelt, gör oss glada och det smittar av sig och ger oss alla ett bättre liv.

Författare: Susann Gunnarsson Åström

Inte så mycket att säga. En hyfsat normalbegåvad kvinna i mina bästa år. Lite rund och trind och go för den som vill kramas. Lite för snäll för mitt eget bästa ibland. Har dock en gnutta humör kvar i bagaget om du är dum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: