Det fjärde området för uppmärksam närvaro

Uppmärksamhet på Dhamma – de naturlagar som styr hur saker och ting hör ihop

Det fjärde området för uppmärksam närvaro, mindfulness, är medvetenheten om dhamma. Det betyder att bli uppmärksam på de naturlagar som styr kropp och sinne och hur saker och ting hör ihop. Vi är nu i en mer eftertänksam plats av meditationen. Där finns förståelsen för orsak och verkan. Vad jag tänker på och hur jag tänker, påverkar min verklighet.

Författare: Susann Gunnarsson Åström

Inte så mycket att säga. En hyfsat normalbegåvad kvinna i mina bästa år. Lite rund och trind och go för den som vill kramas. Lite för snäll för mitt eget bästa ibland. Har dock en gnutta humör kvar i bagaget om du är dum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: