Den femte ekern i hjulet

Livsföring och arbete

Den femte ekern i hjulet handlar om det vi gör för att tjäna vårt levebröd. Det vi gör på jobbet. Det handlar om att arbeta med något som för något gott med sig till både oss själva, till andra och till den värld vi lever i och är beroende av.

Det handlar om att inte arbeta med saker som förstör och skadar. Det handlar om att ge en bit av det man tjänar om man tjänar mer än det man själv behöver, till de som behöver. Det handlar om att vara till nytta för andra.

Författare: Susann Gunnarsson Åström

Inte så mycket att säga. En hyfsat normalbegåvad kvinna i mina bästa år. Lite rund och trind och go för den som vill kramas. Lite för snäll för mitt eget bästa ibland. Har dock en gnutta humör kvar i bagaget om du är dum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: